Vlechten admin

Vlechten

Vlechten is een ingewikkeld kapsel dat wordt gevormd door drie of meer lokken haar in elkaar te vlechten. Vlechten worden al duizenden jaren in verschillende culturen over de hele wereld gebruikt om haar van mensen en dieren te stylen en te versieren.

De eenvoudigste en voorkomendste versie is een platte, solide structuur met drie strengen. Complexere patronen kunnen worden geconstrueerd uit een willekeurig aantal strengen om een ​​breder scala aan structuren te creëren (zoals een vissenstaartvlecht, een vijfstrengige vlecht, touwvlecht, een Franse vlecht en een watervalvlecht).

De vlechtstijl zal afhangen van hoe lang je haar is. Gebruik een tweestrengs twist als je haar niet langer is dan 2-3 cm, omdat het maken van een Hollandse vlecht moeilijk is met korter haar. Als je haar langer is dan 2-3 cm, kun je een Hollandse vlecht proberen.

Cornrows, zijn vlechtjes die plat op het hoofd worden gevlochten. De vlechtjes kunnen worden vervaardigd middels de onderhandse of bovenhandse vlechttechniek. Cornrows kunnen in diverse maten en vormen worden gemaakt en zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Kom langs voor advies wat bij jou het mooiste staat.